Ryan ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen via Bootcamp brothers samen met Mel, jullie zijn echt top kerels vol passie en motivatie!!
Ik ben jou ontzettend dankbaar voor jou begeleiding in mijn "reis"
Na de zoveelste diet was ik echt gedemotiveerd, ik had goede tools en kennis maar wist niet meer welke kant ik op moest.
Jij hebt mij weer laten zien dat het allemaal begint met jezelf accepteren en van daaruit mezelf te veranderen tot hetgeen dat IK wilde zijn "gezond, fit en vooral ontzettend gelukkig zijn met me lijf"
Door jou gepush, en klaar staan no matter what, how late or where, ben ik blij dat ik kan zeggen; youre a blessing, super coach, motivator en trainer!
Je legt alles goed uit, keer op keer op keer op keer hahaha.
From the bottom of my heart: Thank you!!!
Now i know, "the sky is never the limit, your mind is!

Rine Veldkamp

 

 

 
Ryan is m’n steun en toeverlaat geweest tijdens mijn detox. En om het nieuwe eet en trainingsschema vervolgens vast te houden.
Het begin was zwaar, maar door het snelle resultaat positief en gemotiveerd gebleven. Tijdens het proces leert Ryan je ook wat wel en niet werkt, dit helpt om het proces te begrijpen.
En als je eenmaal resultaat ziet, dan ben je trots op jezelf, en op Ryan, hij heeft me er doorheen gesleept en geadviseerd!
Fijne en positieve begeleiding, zonder de druk te hoog te leggen.
Je kan Ryan altijd om advies vragen en hij is altijd geïnteresseerd en behulpzaam.
Kortom, als je een goede begeleider zoekt, Ryan is the man! En het is gezellig, ook belangrijk!!

Sabine Van Wechem